Nyhed

Ida Laurberg og Tina Dickow nyfortolker klassiker – hør ”Ingens pige” her

Den nyfortolkede single er oversat til dansk af TV-2’s Steffen Brandt.

Hen over sommeren udgiver Tina Dickow en række nye sange samt remixes af numre fra bagkataloget – det hele samles under overskriften Welcome Back Summer. Det har blandt andet resulteret i Trine Dyrholm-samarbejdet ”Livet er en film”, og nu er Dickow klar med endnu et samarbejde; denne gang en duet med et af Danmarks mest aktuelle navne: Ida Laurberg.

Det er Tina Dickow-klassikeren ”Nobody’s Man”, der har fået nye klæder, og som nu præsenteres i en ny dansk oversættelse af Steffen Brandt under navnet ”Ingens pige”.

”Jeg er vokset op med Tinas musik, så det føltes rimelig sindssygt, at hun spurgte, om jeg ville være med på den her sang. Jeg kendte selvfølgelig originalen, og da jeg så hørte det vers, som så blev mit, fik jeg følelsen af, at ”Tina bor inde i mig!”. ”Ingens Pige” forstod, hvor jeg var og talte til mig. Og jeg håber, den vil gøre det samme for mange andre”, fortæller Ida Laurberg om samarbejdet.


”Ingens pige” havde ovenikøbet live-debut på Roskilde Festivals Orange Scene, hvor Ida Laurberg – og et hav af gæster – optrådte i torsdags.

Tina Dickow fortæller i en pressemeddelelse, hvordan valget af duetmakker faldt hende ganske naturligt:

”Den her sang rummer en masse nostalgi for mig. Men Ida kom bare ind helt naturligt og har, som et frisk pust, været med til at gøre sangen til sin egen. Hun har en fantastisk nerve og klang, der øjeblikkeligt får en til at lytte. Og det har været så fed og rørende en oplevelse at lave med hende”, lyder det om det nyeste bidrag til Welcome Back Summer.


Du kan høre den nye single lige her:

ANNONCE