Nyhed

David Lynch klar med første album i 11 år - se første musikvideo her

Den legendariske filminstruktør står naturligvis selv bag musikvideoen til første forsmag på det kommende album

Det er efterhånden elleve år siden, David Lynch udgav sit andet og seneste studiealbum, The Big Dream - et stemningsfuldt og dystert album, hvilket næppe kan overraske, hvis man er fortrolig med instruktørens filmkarriere, der tæller mørke mesterværker som Blue Velvet, Twin Peaks, Lost Highway og Mulholland Drive.

Nu har Lynch så annonceret den forestående udgivelse af albummet Cellophane Memories. Det udkommer den 2. august og er skabt i samarbejde med den mangeårige samarbejdspartner Chrystabell. Hun medvirkerede i sin tid på soundtracket til Lynchs hidtil seneste film, Inland Empire (2006), og i 2017 udgav de den fælles ep Somewhere in the Nowhere.

I 2019 producerede Lynch Chrystabells debutalbum This Train, ligesom Chrystabell havde en rolle (som agenten Tammy Preston) i Lynchs stærkt eksperimenterende - og imødesete - serie Twin Peaks: The Return.


Ifølge Chrystabell - her citeret fra Pitchfork - vil det nye album indeholde "mange døre, som er efterladt åbne - så man kan forundres, vandre omkring og blive vendt rundt (...) det er stemningsmusik - ikke i den forstand, at det skaber stemninger, det afspejler snarere din egen."

Afsindigt appendix til Twin Peaks


ANNONCE