Nyhed

Sex Pistols-medlemmer genforenes for at spille albumkoncert - med en særlig forsanger

Tre medlemmer har hentet kvalificeret assistance til to støttekoncerter for lukningstruet London-spillested

Så sent som i sidste uge meldte Frank Carter & The Rattlesnakes deres ankomst til Danmark, hvor de vil give koncert i Amager Bio den 21. oktober. Koncerten falder i kølvandet på albummet Dark Rainbow, som udkom tidligere på året og af vores anmelder blev betegnet som et "lunkent skift fra moderne punkikon til blød indiecrooner."

Nu vender Frank Carter så omtrent så lang tilbage til punkrødderne, som man kan komme. Han går nemlig på scenen med de tre Sex Pistols-medlemmer  Paul Cook, Glen Matlock og Steve Jones for at fremføre hele det ikoniske 1977-album Never Mind The Bollocks ved to støttekoncerter for det lukningstruede spillested Bush Hall den 13. og 14. august.

"Vi kommer og spiller Pistols-sange, fordi de har brug for støtten og pengene. Vi tænkte, at det ville være en rigtig god måde at forhindre deres lukning," udtaler Paul Cook ifølge Uncut og tilføjer:


"Det er mit lokale spillested. Jeg voksede op i Shepherd's Bush og bor stadig i nærheden. Det ville være en skam at se det forsvinde og vi ser gerne, at det bliver ved med at eksistere. Så allesammen: Kom ned til koncerten!"

Hvad angår Frank Carter, var han ikke i tvivl om sit svar, da han fik henvendelsen. "Når Sex Pistols ringer, så svarer du. Jeg er meget begejstret for at være en del af det," udtaler han ifølge Uncut.

John Lydon til Sex Pistols-medlemmer: Ingen af jer ville have en karriere uden mig

ANNONCE