Nyhed

Frank Carter & The Rattlesnakes kommer til Danmark

Den skotske duo besøger landet kølvandet på aktuelt album som udkom for få måneder siden

Det er kun få måneder siden, Frank Carter & The Rattlesnakes udgav deres seneste album, Dark Rainbow. "Måske har Frank Carter det bare ikke mere?," spurgte vores skribent i sin tostjernede anmeldelse af albummet.

Nu har Carter og klapperslangerne så meldt deres ankomst til Danmark, hvor de tidligere har optrådt på blandt andet Roskilde Festival i 2016, Copenhell i '17 og som opvarmning for Foo Fighters på Fængslet i Horsens i 2019. 

Efterårets danske koncert kommer til at finde sted den 21. oktober i Amager Bio, og billetter til 275 kr. i forsalg (290 kr. i døren) sættes til salg fra 31. maj kl. 10.00.


"Bandet har fortsat med at udvikle sig med album som End of Suffering (2019) og Sticky (2021), hvor de udforsker nye musikalske territorier, samtidig med at de bevarer deres kerne af aggressivitet og passion," hedder det i en pressemeddelelse, som fortsætter:

"Tilgangen til musikken kan tydeligt spejles i deres turnétrackliste: Et flydende, groove-centreret mash-up af alt fra Prince til Post Malone; The Bad Seeds til Childish Gambino, så glæd dig til at opleve dem live i spillestedet Amager Bio, hvor du ganske sikkert også kommer til at opleve nedslag fra den seneste udgivelse."

Lunkent skift fra moderne punkikon til blød indiecrooner


ANNONCE