Nyhed

The Minds of 99 skriver dansk kulturhistorie

Niels Brandt fortæller, at en helt særlig person kommer tilbage på scenen i Parken

I aften og resten af weekenden bliver der skrevet dansk kulturhistorie, når The Minds of 99, som det første band nogensinde -  både nationalt og internationalt - spiller tre koncerter i streg i Parken. Omkring 142.000 musikelskere har sikret sig en billet, og hvis man er hurtig, kan man stadig nå at få fingrene i nogle af de få resterende billetter til søndagens koncert. 

Sidste gang The Minds of 99 spillede i Parken var i 2021, hvor GAFFAs skribent anmeldte koncerten til fem ud af seks stjerner, og kaldte den "en koncert, der vil blive husket". 

Denne weekend bliver dog helt særlig for den GAFFA-prisvindene gruppe. Trommeslager Louis Clausen måtte nemlig trække sig sidste år fra bandets store sommerturné på grund af en høreskade. Men i en pressemeddelelse fortæller frontfigur Niels Brandt, at Louis Clausen er med på scenen til weekendens tretrinsraket.


”Det betyder alt for os at Louis kan spille de her koncerter. Os fem i bandet har ikke spillet en koncert sammen i over et år! Vi gør det her fordi vi er sammen om det – det er det der betyder noget for os. Vi må se hvordan koncerterne går; altså vi føler sikre på at det bliver for vildt, men bare det at stå sammen på scenen igen er en kæmpe sejr for os. Det er vi pisseglade for. Og vi har virkelig investeret meget i at give folk de bedste koncerter overhovedet muligt. Alle tre dage har små, men bestemt ikke uvæsentlige forskelle og det bliver fedt at opleve. Vi glæder os til at se alle i Parken. Det bliver stort!”, fortæller Niels Brandt som også får selskab af Eloq på scenen under alle tre koncerter som special guest. 

Det er et nyt supportband, som varmer publikum op før hver koncert. Kind Mod Kind åbner ballet i aften og bliver stærkt efterfulgt af Zar Paulo om lørdagen, mens Prisma slår tonen an på den sidste aften.

LÆS OGSÅ: The Minds of 99-anmeldelse: Kultstatus i uendeligheden


ANNONCE