Nyhed

K-pop-gruppe indtager Royal Arena med deres eneste koncert i Skandinavien

Det er gruppens første koncert i Danmark

K-pop-gruppen NTC Dream har netop indledt deres tredje verdensturné, og denne gang går vejen forbi Danmark, når de den 3. november 2024 spiller koncert i Royal Arena. Gruppen udgav i marts 2024 deres ep DREAM( )SCAPE, og har siden deres debut i 2016 ligget i toppen af utallige hitlister og har, som den eneste asiatiske artist, floreret på Billboard ”21 Under 21: Music’s Next Generation” tre år i træk fra 2018 til 2020. De var ligeledes at finde på Time Magazines ”25 Most Influential Teens of 2018” liste.

NCT Dream består af syv medlemmer og er en undergruppe, som udspringer fra den endnu større gruppe NTC med hele 26 medlemmer. NTC indeholder i alt seks forskellige undergrupper. NTC Dream var oprindeligt NTC's teenagegruppe, hvor medlemmer skulle forlade gruppen, den dag de fyldte 20 år, som er den alder, der adskiller teenageårene med voksenalderen i Sydkorea. I 2020 blev NTC Dreams dog en etableret gruppe, og medlemmerne er i dag faste medlemmer.

Koncerten i København er gruppens eneste koncert i Skandinavien på deres verdensturné, The Dream Show 3. Billetsalget bliver skudt i gang den 17. maj klokken 10.00 på Ticketmaster. 


LÆS OGSÅ: Dansk sangskriver har milliarder af streams på samvittigheden - nu starter han forfra på egne ben

ANNONCE