Nyhed

SPECKTORS ER TILBAGE: Kid Cudi får nyt liv på dansk

Efter "Unz Unz" er Specktors klar med deres nye sommerhit

Sangen ”Day n’ Nite” af Kid Cudi har over 830 millioner streams på Spotify. Det vil gruppen Specktors gerne udfordre med deres nye sang ”Dag & nat”. Her har de lånt omkvædet fra Kid Cudi. Singlen bliver velegnet til diverse studenterkørsler og sommerfester, der er i vente i den kommende tid.

Sangen er lavet i samarbejde med Robxjenne, som består af Topgunn, Noah Carter, Artigeardit med flere.

”Vi har lavet tracket sammen med Robxjenne. Som sædvanlig, havde de lavet det sygeste beat, og da vi hørte det, poppede Kid Cudis legendariske debutsingle, ’Day ’n’ Night’, op, som vi begyndte at synge ind over. Det udviklede sig hurtigt til ’Dag & Nat’ – en sang om altid at være i gang og altid klar på mere. For det er vi – og ’Dag & Nat’ er skabt til at sprede lige netop den energi og den følelse,” fortæller Specktors i en pressemeddelelse.


Specktors har været i gang siden 2008, de har siden udgivet fire studiealbums og tre ep’er. Deres sange ”Unz Unz” og ”Gutterne” har nærmest været uundgåelige, når man rammer floor, siden deres udgivelse.  

Sidste gang, GAFFA oplevede Specktors live, var i Krøyers Have i 2021, hvor de fik en trestjernet anmeldelse.

”Specktors har leveret en tramperfest i det sydfynske, der måske mest har været kendetegnet af et par års indestængt dakkedak-energi. Tager vi dopamin-udladningen for, hvad den har været – unplug-your-brain-at-nearest-exit – så er Specktors lykkedes i missionen om at få hver og én til at gå fuldstændigt bananas i Krøyers Have. UG, kryds og slange, hele pivtøjet. Det er en lyksalighed, at kinddans til techno igen er en ting og at tiden for at plukke æbler er moden. Der er da også indsamlet i overflod til forrådskammeret og saftpresseren. Men sandheden er, at Specktors' musik er af så høj dak-kvalitet, at det simpelthen er synd og skam, at det ikke leveres med en større musikalsk dimension,” hed det i anmeldelsen.  


Intens og energisk, lågsus aften

ANNONCE