Nyhed

Kellermensch-sanger fejrer turnéstart med ny single

Sebastian Wolff offentliggør sin nye single "Sword of Damocles" i forbindelse med premieren på hans solo-tur på hjemmebanen i Esbjerg.

Kellermensch-mastermind Sebastian Wolff udtaler til GAFFA, at han "er fri fra pladeselskaber og det store band-apparat", som han ellers har hos Kellermensch. Offentliggørelsen af solosinglen "Sword of Damocles" skete ret spontant ifølge Wolff. – Jeg vidste ikke, at jeg ville offentliggøre singlen inden turnéens start. Det ville jeg egentlig ikke, men det føles rigtigt, og siden jeg ikke er bundet af et pladeselskab og laver det hele selv, kan jeg også bestemme, hvornår hvad offentliggøres.

I samme ombæring kan Sebastian Wolff fortælle GAFFA, at han har planer om at udgive en ep med sine solosange. Alle instrumenter og sangpassager er blevet indspillet af ham selv. På "Sword of Damocles" er det dog Jeppe Bremann fra både The Awesome Welles og Brimheim, der har indspillet trommerne for Wolff. Hvornår ep'en udgives, vides endnu ikke. 

"Sword of Damocles" kommer emnemæssigt en god tur omkring græsk mytologi med blandt andet Odysseus og netop Damokles' sværd, der er et symbol på truende fare. Faren i sangen handler om hjertesorg, separation og længsel i forbindelse med et forhold, der er gået i stykker. Wolff synger for eksempel: "Hold tight all of your memories / Because I don't know, what you see in me / I have a hard time explaning how the hell it could take me more than forty-three years to get it right / And today I am barely alive!"


Sebastian Wolffs soloturné har premiere 8. marts på hjemmebane i Musikhuset Esbjerg.

LÆS OGSÅ: SKJULTE SKATTE: Kellermensch-frontmand Sebastian Wolff tager på soloturné

Lyt til "Sword of Damocles" her:


ANNONCE