Nyhed

Tidal sætter priserne ned

Streamingtjenesten Tidal sætter nu priserne i alle regioner de er til stede i

For ikke så længe siden annoncerede Tidal, at de ville forenkle deres abonnementer, hvilket betyder, at fremover vil deres højkvalitetsindhold, altså High-res, tabsfri og rumlig audio, ikke længere være låst inde bag et specielt abonnement, HiFi Plus, der kostede en del mere end deres øvrige abonnementer.

Fremover vil tjeneste kun have en enkelt abonnementsplan, der ifølge Tidal vil matche Spotify-priserne.

I øjeblikket betaler Tidal-brugerne en Spotify-pris for den såkaldte cd-kvalitets FLAC-filer, men skal altså betale yderligere for at få låst op for 24-bit/192kHz og Dolby Atmos.


Men fra d. 10. april ændrer det sig, hvor deres nye abonnementsordning træder i kraft, eller hvor høj-kvalitetsmusik kommer ind i det almindelige abonnement. Den flytter også ind i deres familieabonnement, som dækker op til seks familiemedlemmer, og studieabonnementet som giver brugerne et abonnement med 50 procent rabat.

Prissænkningen putter et yderligere pres på Spotify for at få dem til at forbedre kvaliteten af deres musik, der her og nu er begrænset på 320kbps på det højeste abonnementsniveau.

Tidal oplyser, at nuværende brugere ikke skal gøre noget for at få glæde af den nye abonnementsstruktur. De, der her og nu abonnerer på HiFi Plus, får automatisk et billigere abonnement efter den 10. april, og alle andre automatisk får bedre musik at lytte til.


LÆS OGSÅ: JBL & Martin Garrix Music Academy er igen åbne for ansøgninger

ANNONCE