Nyhed

Suset 2025 offentliggør stjernespækket line-up

Aqua, Hugorm og Lamin er blandt de første offentliggjorte navne til Suset 2025

Esbjergs havnefront bliver igen centrum for musik, når festivalen Suset vender tilbage den 22.-23. august 2025. Efter dét, en pressemeddelelse betegner som "en succesfuld debut i 2024", melder festivalen klar til at løfte sløret for de første navne til næste års program. Publikum kan nemlig glæde sig til at opleve Aqua, Hugorm, Lamin, Annika, Kellermensch og Turboweekend.

En bred palet af genrer
Med dagens offentliggørelse viser Suset ambitioner om at favne bredt. Popikonerne fra Aqua, den rå energi fra Hugorm, hiphop-stjernen Lamin og den unge "Så længe jeg er sexy"-sanger Annika repræsenterer forskellige generationer og musikalske udtryk. Samtidig bringer Kellermensch og Turboweekend en både rocket og soulet energi til scenen i sensommeren 2025.

Festivaldirektør, Tobias Kippenberger, glæder sig over den brede sammensætning og udtaler i pressemeddelelsen: "Med disse seks artister kommer vi flyvende fra start med årets program. Vi får både pop, rock og rap på plakaten, som spænder over flere generationer – fra 90’erne til nogle af de nyeste stjerneskud på den danske musikscene."


Fortsætter succesen fra 2024
Suset debuterede sidste år med stor succes og blev rost for sin intime og autentiske stemning. Ifølge pressemeddelelsen, ser festivalens direktør frem til at bygge videre på dette fundament: "Vi tror på, at vi har skabt noget helt særligt, og det bliver kæmpestort at byde publikum velkommen igen i 2025."

Flere navne til programmet bliver offentliggjort løbende, mens nedtællingen til sommerens store musikoplevelse i Esbjerg allerede er i gang.

Pre-sale af early bird-partoutbilletter til nyhedsbrevsmodtagere starter onsdag den 20.november kl. 10.00 og slutter torsdag den 21. november kl. 23:59, eller når der er udsolgt. Samtidig sættes et begrænset antal "Under 25"-partoutbilletter i salg. Fredag den 22. november kl. 00.00 går early bird-partoutbilletter i regulært salg.


LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Festival-krigen i Esbjerg, der aldrig var en krig, men snarere en svanesang

ANNONCE