Nyhed

Brønshøj Sangskriver Festival fejrer 5-års jubilæum

Særligt de unge artister bliver hyldet ved afviklingen af dette års sangskriverfestival

Brønshøj Kulturhus Brøk bliver den 1. og den 2. november spækket med sangskrivertalenter, når dette års afvikling af Brønshøj Sangskriver Festival fejrer femårs-jubilæum, med både unge upcoming og mere scenevante talenter.

Særligt de unge sangskrivertalenter får en hel del opmærksomhed på førstedagen, da der den 1. november, udelukkende er inviteret unge under 30 på scenen. Desuden kan unge under 18 og studerende købe billetter til halv pris til hele festivalen.

På førstedagen vil vinderen af årets sangskriverkonkurrence ligeledes blive fundet, og dommerne Chief1 og Rosa, vinderen af VigUp Live's talentpris, skal finde ud af, hvilket talent der skal løbe afsted med præmien, som er en dag i det professionelle Ark-studie i Brønshøj.


Udover at hylde de unge sangskrivertalenter, der endnu er en del af vækstlaget, er også de mere garvede sangskrivere på plakaten i år. Heriblandt Napoleon Solo, M. C. Hansen og Juncker, som de fleste måske kender som sanger af titelsangen fra Kurs mod fjerne kyster "Havana", men også har lavet adskillige hits som "Mogens og Karen" og "Wallenberg". 

Udover ovenstående artister, vil festivalens gæster også kunne opleve Anja Majbritt, Bestyrelsen, Christian Frigaard, Creatura, Freja Lærke, Gråstøj, Maisha, Niah Steiner, Ninna Andreasen, Popfar, Rosa, Sally, Sound of 27, Sidsel Læbo, Simone Kiel, Tobitalt, Tore Eg og When Moons Align.

Non-profit festivalen bliver i år afholdt for femte gang, og er stablet på fødderne af arrangører og frivillige hjælpere, der arbejder gratis. Alle indtægter fra festivalen går derfor til musikere og lydfolk, når de faste udgifter er betalt.


Billetterne til festivalen kan købes her, eller ved indgangen.

Efter succes: Festival vender tilbage i 2025

ANNONCE