Nyhed

Fallulah er ”Back Again” på ny live-ep

Den danske singer-songwriter er "Back Again" på ny live-ep

Den danske singer-songwriter Fallulah, også kendt som Maria Apetri, er tilbage med ny musik i form af en live-ep med titlen Live At Dreamland, som netop er udkommet i dag. Ep'en indeholder fire nye numre, herunder sangen "Back Again", der alle er indspillet analogt i Dreamland Recordings lige udenfor Woodstock, New York.

Ifølge en pressemeddelelse, er Fallulahs seneste projekt et resultat af et musikalsk eksperiment, hvor hun og hendes band fulgte en række dogmer under optagelserne: Ingen af musikerne medbragte deres egne instrumenter og var derfor begrænset til kun at benytte det udstyr, som studiet og det omkringliggende rum kunne tilbyde. Sangene er skabt over blot halvanden måned og optaget live i ét take efter kun to gennemspilninger. Dermed søger den danske sanger at genfinde den umiddelbarhed, der prægede hendes tidlige arbejde, hvilket hun beskriver som en "feberdrøm" fyldt med intuition og spontanitet.

GAFFA var begejstrede for hendes seneste og femte album, Celeste, der høstede hele fem stjerner og som både blev kaldt "beundringsværdig" og "kompromisløs". Den kommende ep er tilgængelig på YouTube og Bandcamp, men altså ikke Spotify. Det skyldes at Fallulah i 2023 valgte at trække sin nyeste musik fra netop denne streamingsgigant, hvorfor Celeste heller ikke er at finde derpå. En beslutning sangeren tog for at være i fuld kontrol over egen musik, og som medførte en del medieomtale på daværende tidspunkt.


Se musikvideoen til ep'ens single "Back Again" her: 

LÆS OGSÅ: FOTOSERIE: Fallulah holdt turnépremiere i Musikhuset Aarhus


ANNONCE