Nyhed

VIDEO: Billie Eilish deler ny musikvideo til megahit

Billie Eilish har udgivet ny musikvideo til en af ørehængerne fra hendes seneste album, som hun netop er draget på verdensturné med

I maj var Billie Eilish aktuel med sin tredje albumudgivelse, Hit Me Hard and Soft, der blandt andet indeholder ørehængeren 'Birds of A Feather'. Sangen har siden maj opnået mere end en milliarder streams på Spotify, og nu har nummeret endelig fået sin egen musikvideo. 

Musikvideoen blev frigivet forud for Eilish' kommende turné, der blev skudt i gang i den canadiske by Quebec i søndags den 29. september. Billie Eilish lægger også vejen forbi Danmark til april, når hun gæster Royal Arena den 28. og 29. april 2025. Billetterne er dog for længst udsolgt, ligesom resten af hende turné. 

Albummet er, som de tidligere album, skabt i samarbejde med hendes bror, producer- og sangskriveren Finneas, hvilket altså også gælder nummeret "Birds of A Feather." GAFFAs anmelder har givet det samlede album hele fem stjerner og beskriver hittet således: 


"Nummeret "Birds of a Feather" forelsker jeg mig også meget i. Allerede, når Billie åbner med ordene: 'I want you to stay', har hun mig. For der er så meget nerve og følelse i hendes formidling. Melodien er stacceret og bringer fremdrift i det meget radiovenlige nummer. Især teksten i omkvædet bekræfter, hvor smukt Billie og Finneas skriver: 'Birds of a feather, we should stay together / I know I said, I’d never think I wasn’t better / alone I can’t change the weather / might not be forever, but if it’s forever it’s even better'."

Nu har det radiovenlige nummer fået sin egen musikvideo, som skildrer Billie Eilish, der underkaster sig overnaturlige kræfter. Musikvideoen er optaget i et venteværelseslignende lokale, og den eneste, der optræder foran kameraet, er sangeren selv. Dette er også på trods af, at sangen kan anses som en kærlighedssang. Musikvideoen er instrueret af Aidan Zamiri, der blandt andet også står bag "Guess Featuring Billie Eilish" i selskab med Charli XCX

Se musikvideoen her: 


LÆS OGSÅ: Billie Eilish: Stem som om dit liv afhænger af det – for det gør det

ANNONCE