Nyhed

Svensk stjerne udgiver fornyet version af TikTok-hit

Sammen med sangeren Lissie har han genindspillet hittet – denne gang på engelsk

Den svenske kunstner Albin Lee Meldau har netop udgivet en ny engelsk version af sin populære sang "Josefin", denne gang i samarbejde med den amerikanske sanger Lissie. Dermed udkommer sangen også med en international titel, "Josephine."

Nummeret, der oprindeligt blev et viralt hit på TikTok, har allerede opnået stor succes i Norden, hvor det har oversteget 80 millioner streams, ifølge en pressemeddelelse. I den forbindelse udtaler Meldau, at "sangen har !en særlig plads i hans hjerte", og at han håber, "at den nye version vil resonere lige så meget hos hans internationale publikum."

Den svenske soulfulde sanger og sangskriver har tidligere gæstet Danmark, blandt andet til en akustisk livesession på Christiana. Derudover oplevede GAFFA ham også på Roskilde Festival i 2018, hvor magasinets udsendte vurderede hans optræden som en fem-stjernet oplevelse.


Den nye version "Josephine" er en del af Meldaus kommende album, Discomforts, der udkommer den 27. september. Albummet markerer et vendepunkt i hans karriere, efter han kom sig over tidligere alkoholproblemer og genopbyggede sin musikalske rejse, fremgår det af pressemeddelelsen. Hans debutalbum, Before and After, udkom i 2018 - og med ordene "less is more Albin," fik han tre GAFFA-stjerner.

Meldau forbereder sig nu på sin kommende Discomforts-turné, der vil tage ham rundt i Europa og optræde med sit nye album, hvor han forventes at spille for over 100.000 fans.

Hør hans nye single "Josephine" her:


 

 


HØR OGSÅ: SOM EN STEN: Hør helt ny sang fra Albin Lee Meldau

 

ANNONCE