Nyhed

Olesen-Olesen og Henning Stærk udelukket fra DMA

De danske musikere Henning Stærk og Olesen-Olesen kom slet ikke i betragtning, da Danish Music Awards 2001 skulle udpege de nominerede kunstnere.

De danske musikere Henning Stærk og Olesen-Olesen kom slet ikke i betragtning, da Danish Music Awards 2001 skulle udpege de nominerede kunstnere - derfor føler de sig godt og grundigt forbigået.

Henning Stærk og Olesen-Olesen blev ikke tilmeldt Danish Music Awards og har dermed på forhånd været udelukket fra at modtage jurymedlemmernes eventuelle stemmer.


I Henning Stærks tilfælde modtog hans pladeselskab aldrig den "tilmeldingsblanket", der helt i bureaukratiets ånd skal udfyldes og tilbage sendes. Da fejlen blev opdaget, fik Henning Stærk i vide af arrangørerne Music Matters, at man ikke kunne nå at inkludere Hr. Stærk i de mulige prismodtagers klub.


I tilfældet Olesen-Olesen påtager deres pladeselskab Midget Records sig en del af ansvaret, men skyder dog også efter det meget dårlige informationsniveau fra Danish Music Awards' side. Henrik Olesen fra Olesen-Olesen udtalte til Politiken: " Som kunstner bliver man meget frustreret, for det er klart, at en nominering betyder noget. Der må være tale om en kombination af glemsomhed, slendrian og inkompetence. Det må være muligt at skaffe en central liste over samtlige danske udgivelser i løbet af året, så man kan tjekke, at alle relevante udgivelser virkelig får chancen for at være med".

Danish Music Awards indrømmer at de har modtaget klager fra flere kunstnere, men forsikrer at lignende fejl ikke vil kunne opstå igen.


ANNONCE