Nyhed

Seksstjernede De Efterladte klar med turné og video

Herrerne ta'r på en lille Alvorstur i februar og marts

De Efterladte, bestående af Peter H. Olesen (sanger og sangskriver) og Michael Lund (musiker og komponist) udgav sidste år den meget anmelderroste "Alvorsord og Etagevask". Nu er de klar med den første musikvideo fra albummet, nemlig til nummeret "Kursiv", ligesom de har en håndfuld koncerter i baglommen. Du kan se musikvideoen her forneden. Videoen er instrueret af Jonas H.H., i øvrigt søn af Peter H. Olesen og forfatteren Helle Helle.

"Alvorsord og Etagevask" tog alle stik hjem i Jan Opstrup Poulsen seksstjerners anmeldelse: "På Alvorsord Og Etagevask er der som sagt plads til alvorsord, men en snigende glædesrus har også indfundet sig, som på den umanerligt smukke hyldest til kærligheden forklædt som den danske sommer i Levende Hegn, der næsten antager Benny Andersenske dimensioner, mens en Dan Turèll svæver over den insisterende Du Fandt Ikke Dig Selv. Og så er det umiskendelig Olesen i den eksistentielt vaklende Kursiv, hvor ord finder nye betydninger."

Og det var ikke kun på GAFFAs redaktion, at albummet kunne se sig lovprist. En næsten enig dansk anmelderstand stemte i. 


De Efterladte drager i februar og marts ud på en lille turné - døbt "Alvorstur" - som trio med Boi Holm som tredjemanden. Koncertdatoerne lyder: 

Fredag 14. februar kl. 20.30: Karens Minde Kulturhus, København SV
Torsdag 27. februar: Vinspecialisten, Assens
Fredag 28. februar kl. 20.30: Klub Husfred, Huset, Aalborg – sammen med Skammens Vogn
Lørdag 1. marts kl. 20: Café Brændpunktet, Viborg + Peter H. Olesen (oplæsning)
Fredag 7. marts kl. 20.30: Kulturstationen, Vanløse

Billetter er i salg og kan skaffes via spillestedernes hjemmesider og GAFFA Live.


Sanger og tekstforforfatter Peter H. Olesen er i øvrigt aktuel med digtsamlingen "Hver dag er et comeback", hans ottende af slagsen.

De efterladte: Kursiv from Jonas H.H. on Vimeo.


ANNONCE