Nyhed

Baby Spice elsker at lege med sine bryster

Saftig afsløring fra Emma Bunton

Okay, din nuværende tilværelse ændrer sig måske ikke epokegørende meget på grund af denne nyhed, men det ER da lidt dejligt at vide, at Baby Spice værdsætter sine smuktformede mælkekirtler – når nu VI ikke kan få lov at gøre det. Fysisk, i det mindste. Emma Bunton har just berettet til Sky Magazine, at hun ”har en tendens til at føle sig selv på brysterne når hun er i studiet for at optage”. Ved samme lejlighed fortalte hun at hun ”ville ønske mænd også havde bryster – så hun kunne lege med deres bryster også”.

”Det er syret”, beretter hun endvidere i interviewet, ”når jeg optager står jeg med en hånd på hvert af dem og famler – måske er det fordi det giver en slags tryghed”. Bruger Baby Spice så brystholder, spekulerer én og anden husar nok – nej, det gør hun ikke. Dér – så er det afklaret – hun føler nemlig at brystholdere er ukomfortable. Kom så ikke og sig, at Sky Magazine ikke leverer dybsindige og filosofiske interviews.


Bunton surfer i øjeblikket på en bølge af succes – hendes første album, A Girl Like Me, tog vejen direkte op på den engelske hitliste-top – og første single derfra – What Took You So Long, klarede sig også særdeles godt. Næste single kommer i juli. Og vi kan bare ikke vente, vel?


Interesserede kan klikke sig ind på http://www.emmabunton.net og følge den brystglade sangerinde på hendes eget officielle website.

ANNONCE