Nyhed

Oasis' ægteskabelige luner

Brødrene langer ud

Oasis-forsangeren Liam Gallagher langer ud efter ægteskabet med Patsy Kensit. I et interview udtaler Liam, at der er ikke noget, der hedder lykkeligt gift: "Hvis du vil se en kvinde med fire hoveder, så byt et par ringe. Du går op ad kirkegulvet med en kvinde med et hoved, og du går ned ad kirkegulvet med et fucking monster."

Liams ægteskab med Patsy Kensit blev efter tre år opløst i 2000, efter at Liam var begyndt at gå ud med ex-All Saints-sangerinden Nicole Appleton, med hvem han nu har et barn.


"Mig og Patsy kunne ikke blive skidefulde sammen; Nicole kan godt lide at gå på pub; Patsy har aldrig været på en pub, hun tror, hun er fucking Elizabeth Taylor. Nicole går ikke rundt i skide Gucci-tøj hvert eneste minut af dagen."


Om bruddet har Liam Gallagher ikke andet at sige, end at: "Jeg kom hjem en dag, og hun var bare skredet; det eneste, hun havde efterladt mig, var en tepose."

Liams storebror Noel vil heller ikke giftes igen, men han vælger at lade vreden gå ud over en gammel rival, nemlig Blur-Gorillaz-Mali Music-frontmanden Damon Albarn. Noel Gallagher kalder Damon Albarn en cuntfucker (er det så bedre eller ringere end en cocksucker?) og siger om Damons utallige sideprojekter, at det ikke er underligt, at Damon endte som en tegnefilmsfigur.


ANNONCE