Nyhed

Forsvundet Manic Street Preachers-guitarist bliver ikke erklæret død

Ridney Edwards’ forældre holder håbet i live

På næste fredag, d. 1. februar, er det syv år siden, Manic Street Preachers-guitaristen Richey Edwards forsvandt, og dermed er det i England muligt at erklære ham død. Det vil dog ikke ske, da hans forældre ikke ønsker det, skriver nme.com.

Richey Edwards’ forældre, Graham og Sherry Edwards, har ved en dødserklæring ellers mulighed for at arve ham, inklusive de royalty-indtægter, der efter hans forsvinden er blevet indbetalt på en konto.

Forældrene er dog - forståeligt nok - mere interesseret i at holde håbet om deres søn i live end i pengene, og ifølge nme.com vil de aldrig erklære deres søn død.

Richey Edwards forsvandt på mystisk vis efter i en periode at have hævet store beløb på sin konto. Han var op til sin forsvinden psykisk uligevægtig og huskes bl.a. for at have skåret ordene "4 real" i sig selv med et barberblad efter at være blevet stillet et kritisk spørgsmål om Manic Street Preachers’ autenticitet af en journalist.

Richey Edwards medvirkede på de første tre Manic Street Preachers-album. De tre tilbageværende medlemmer fortsatte gruppen efter hans forsvinden.

ANNONCE