Nyhed

Guns N’ Roses afslører supportbands til dansk koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

Den 6. juni spiller Guns N’ Roses koncert i Odense, og det er nu offentliggjort, at det bliver med walisiske Manic Street Preachers og amerikanske Greta Van Fleet som support.

Manic Street Preachers
er et af de største bands i Storbritannien de sidste 25 år, og rockgruppen kan i år fejre 20 års jubilæum for albummet This Is My Truth Tell Me Yours, der gik nummer 1 i hjemlandet.

Bandet startede karrieren som rebelsk punkrock-kvartet med albummet Generation Terrorists i 1992, men er i dag mere kendt for sange fra førstnævnte album, som “If You Tolerate This Your Children Will Be Next” og “The Everlasting”, der har etableret dem som arenaband. Bandet har dog ikke smidt det politisk bevidste sind fra sig, og det kan fortsat høres i deres tekstunivers, der er inspireret af alt fra Munch-malerier til kritik af hjemlandets politikere.

LÆS OGSÅ: Manic Street Preachers: Vi er alle sammen lort (interview 2014)

Manic Street Preachers udgiver den 6. april i år nyt album, men indtil da er det Futurology fra 2014, der er den seneste udgivelse fra gruppen – et album, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder. Den anmeldelse kan du læse her. Greta Van Fleet
består af fire unge fyre, der spiller halvfjerdser-inspireret rock’n’roll – en rocklyd, der har skabt omtale i de stærke referencer til Led Zeppelin, hvortil forsangerens hæse stemme også sammenlignes.

Bandets medlemmer indbefatter tre brødre, hvoraf de to er tvillinger, og musik har altid fyldt meget hos medlemmerne, der har ladet sig inspirere af bands som Cream, The Yardbirds, The Who og andre af 60'ernes britiske grupper. 

LÆS OGSÅ: NorthSide er klar med det fulde program

Gruppen startede officielt i 2012 og kunne i april 2017 udgive deres debut-ep Black Smoke Rising, hvor specielt debutsinglen “Highway Tune” slog igennem på toplisterne. I november 2017 kunne bandet allerede udgive deres næste ep From the Fires, der bestod af både fire gamle og fire nye sange. 

Greta Van Fleet er desuden aktuelle på dette års NorthSide Festival, hvor de spiller torsdag den 7. juni, altså dagen efter Guns N' Roses-koncerten.


 

ANNONCE