Nyhed

LL Cool J klar med tiende album

”10” uden bandeord

Den 34-årige rapper LL Cool J udsender sit tiende album ”10” til september, skriver cdnow.com. Albummet bliver LL Cool Js sidste på pladeselskabet Def Jam, der har været lidt urolige over at rapperen har valgt at turnere før albummet bliver udgivet.

Rapperen forstår pladeselskabet og siger: ”Hvis jeg var dem, ville jeg også udsende albummet først. Men det kan ikke altid handle om økonomi. Jeg har bare lyst til at gå ud og bevæge folk, have det sjovt.”


”10” mangler kun et nummer fra at være færdig, og bliver opfølgeren til albummet ”G.O.A.T.” fra 2000, som gik direkte ind på en førsteplads på den amerikanske Billboard albumhitliste.


LL Cool J afslører også, at albummet bliver helt uden bandeord, ligesom 1990-albummet ”Mama Said Knock You Out”, også var fri for rap-musikkens varemærke. ”Det føltes ikke som om at tre eller fire millioner eller 300.000 eller 400.000 mennesker havde brug for at høre det lige nu. Jeg synes bare, at under disse tider: hvorfor ikke have lidt positiv energi?”, udtaler LL Cool J.

Der bliver derfor heller ikke nogle verbale tilsvininger af rivaler som Jamie Foxx og Canibus. ”Der er ingen tilsvininger i horisonten lige nu, gudskelov. Så vi kunne bare lave nogle gode numre og ikke andet”, fortæller LL Cool J. I øvrigt læg lige mærke til undertegnedes initialer.


ANNONCE