Nyhed

Flere navne til Midtfyns Festival

Bl.a. Briskeby, Turin Brakes og Rival Schools

I dag er der blevet offentliggjort seks nye navne til dette års Midtfyns Festival. Det drejer sig om Briskeby, Turin Brakes(billedet), Rival Schools, The Crash, Jonatha Brooke og Dropkick Murphys.

Det norske pop-rockband Briskeby består af Lise Karlsnes (vokal), Bjørn Bregne (guitar), Claus Larsen (trommer) og Baard Helgeland (bas) og de udgav i 2000 albummet ”Jeans For Onassis”, hvilket gav dem stor succes i norden og på MTV.

Britiske Turin Brakes udgav sidste år et af de stærkeste album under kategorien ”Quiet Is The New Loud/New Acoustic Movement”. Albummet hed ”The Optimist LP” og blev så stor en succes for barndomsvennerne Olly Knights(billedet) og Gale Pridjanian, at de blev opvarmningsband på den seneste Travis-turné. Bandet er for tiden i studiet i Los Angeles med produceren Tony Hoffer, der før har arbejdet sammen med Air og Beck.

De amerikanske emo-rockere Rival Schools har haft stor succes med deres emotionelle rock-pop-punk. De udgav for nylig albummet ”United By Fate”, som man kan høre uddrag fra på bandets hjemmeside www.rivalschoolsunite.com.

The Crash er noget så usædvanligt som et finsk rockband, med succes. De udgav i år deres andet album ”Wildlife”, der blandt andet indeholdt hit- singlen ”Lauren Caught My Eye”, der nu mere lød fransk.

Amerikanske Jonatha Brooke har med snart 15 år i musikbranchen slået sit navn fast som en af de store amerikanske kvindelige rock-singer-songwriters. I stil minder den tidligere folk- sangerinde nu om Sheryl Crow og Joan Osborne.

Det amerikanske nu-punk-band Dropkick Murphys udgav i 1998 debutalbummet ”Do Or Die”. Senere er der kommet to album til på repertoiret, og opvarmningstjanser for Offspring, Mighty Mighty Bosstones og The Misfits på visitkortet.

ANNONCE