Nyhed

Rival Schools får hjælp af Beastie Boy

Adam 'Ad-Rock' Horowitz skal mikse nummeret "69 Guns" med den gendannede gruppe

Den amerikanske gruppe Rival Schools blev gendannet i 2008 for at spille en række festivaljobs, og siden da har der været en del rygter fremme om, at drømmen om et album nummer to fra bandet ikke længere er helt urealistisk. Nu kan Rock Sound fortælle, at bandet har allieret sig med Adam 'Ad-Rock' Horowitz fra Beastie Boys, og at der forventes at udkomme et album til sommer.

Rival Schools blev dannet af Walter Schreifels (ex-Quicksand og Gorilla Biscuits) i 1999 sammen med medlemmer fra CIV, Youth Of Today og Iceburn, og i deres levetid frem til 2003 nåede de både at udgive albummet "United By Fate" og spille på den hedengangne Midtfyns Festival.

Men som sagt har Schreifels altså samlet tropperne igen, og siden sommeren 2008 har de spillet på festivaler i England og USA, samt spillet opvarmning for The Offspring på deres engelske turné. Ved disse lejligheder er der blevet vekslet mellem klassikere som "Used For Glue" og "Good Things" samt nye numre med titler som "Big Waves", "Paranoid Detective", "On The Frey" og "Sophia Lauren".


Nu ligger der så endnu et nyt nummer klar, og det bærer titlen "69 Guns". Til Rock Sound siger Schreifels, at de har bedt Ad-Rock om at mikse sangen, og at den aftale kom i stand på grund af basketball:

"Sam (Rival Schools-trommeslager Sam Siegler, red.) spiller basketball med Adam, og han sagde, "Hey, vil du mikse en sang?", og Adam sagde ja. Den kunne komme med på pladen, det afhænger af hvor godt mikset er. Det kan godt være, at det kun er interessant, fordi Ad-Rock har lavet det, eller det kan være, at det er fantastisk. Jeg synes, han er et talent, men jeg har ikke hørt det endnu. Det er cool, at han gør det - han sendte en mail, hvor han fortalte, at han havde fået en idé til mikset. Sangen hedder "69 Guns", og vi tror det er en single. Jeg har ingen idé om, hvad en single er i disse dage, men det har et godt beat, og man vil kunne spille den i en rockklub".

Walter Schreifels vil dog ikke ud med en udgivelsesdato eller pladetitel, men det forventes, at det kommende album fra Rival Schools udsendes til sommer.


ANNONCE