Nyhed

Noels mening om Robbie, Liam, Lennon, McCartney og Richards

Fake, røvhul, røvhul, røvhul og pikhoved

I et interview med kvindemagasinet NOW fortæller Noel Gallagher sin mening om Robbie Williams, brormanden Liam, John Lennon, Paul McCartney og Keith Richards.

Om Robbie Williams siger Noel: ”Jeg synes Robbie er et meget, meget, meget, meget, meget vildført, letpåvirkeligt, dumt ungt individ, der helt sikkert ville have gavn af en omgang slag. Hvis man kunne få slag fra NHS (Storbritanniens nationale sundhedsvæsen); hvis de kunne gøre det til en service, så syntes jeg, at han helt sikkert skulle indlægges på hospitalet og blive holdt nede af mænd i hvide kitler, mens han bare blev slået i hovedet i en halv time.”

Noel Gallagher forsætter med noget, der indledningsvis kunne stå på hans egen gravsten: ”Han er en fake, han er en komplet fake – Robbie er højst sandsynligt den største fake, der nogensinde har eksisteret, men på trods af det tror han stadig, han er Elvis. Jeg fik det dårligt af at se Robbies film ”Nobody Someday”, da den blev vist i fjernsynet for nylig, og jeg havde det, som om jeg skulle kaste op efter fem minutter. Ud over dette er han en rar fyr.” Slutter Noel.

Om broderen, Liam, siger Noel: ” Liam er en anden dum ung dreng, der ville have gavn af en omgang slag. Liam har skåret ned på sit alkoholforbrug, men han drikker stadig, og når han er fuld, så er han et kæmpe røvhul.”

Noel Gallagher fortæller også, at han ikke kan skelne musikken og personen bag fra hinanden og siger derfor: ”Jeg kan lide John Lennons musik, men han var nok det største røvhul, der har hængt en guitar over skulderen. Jeg kan lide McCartneys musik, men han var et gement røvhul, og er det stadig. Og jeg kan lide Keith Richards’ musik, men han er et pikhoved.”

ANNONCE