Nyhed

Chemical Brothers og Spiritualized til Roskilde

Også Saybia m.fl. er føjet til programmet

Chemical Brothers og Spiritualized er nogle af de nye navne, der har meldt deres ankomst til dette års Roskilde Festival.

Chemical Brothers, der netop har udsendt deres 4. album "Come With Us", har gæstet Roskilde før, det skete i 1995 og senest i 1998. Chemical Brothers må formodes at fylde deres harddisk med numre som "Block Rockin' Beats", "Setting Sun", "Hey Boy Hey Girl" og "Star Guitar" så mon ikke vi skal ha’ os en lille svingom til deres slagkraftige beats.

Med Spiritualizeds ankomst er man sikret en psykedelisk og opløftende koncert med den selverklærede rummand Jason Pierce i hovedrollen. Spritualized har før spillet på Festivalen, det var i 1993 og i 1998, dog med en lidt anden besætning end nu.

Og minsandten om Danmarks nye melankolsk kvidrende guldfugl, Saybia, ikke også tager turen til Dyrskuepladsen for at spille. Saybias debutalbum "The Second You Sleep" har for øvrigt denne uge rundet de 50.000 solgte eksemplarer, hvilket udløser en platinplade i Danmark.

De øvrige nye navne på plakaten er de amerikanske hiphoppere Antipop Consortium, spektakelmagerne Kaizers Orchestra fra Norge, de glade svenske punkrockere Millencolin og det dystre, men samtidig selvironisk finske tungrockband HIM.

ANNONCE