Nyhed

Eels-frontfigur skriver musik til Billy Bob Thornton-film

Også nyt Eels-album på vej

Eels’ frontfigur, sanger og multiinstrumentalist Mark Oliver Everett, bedre kendt som E, har skrevet musikken til den kommende film "Levity", der har Billy Bob Thornton ("The Man Who Wasn’t There", "Monster’s Ball" m.fl.) i hovedrollen, og som får premiere engang i 2003, skriver nme.com.

Soundtracket kommer både til at indeholde instrumentalmusik og to nye Eels-numre, "Skywriting" og "Taking A Bath In Rust".

I filmen spiller Billy Bob Thornton en prøveløsladt fange, der forsøger at sone mordet på en ung ekspedient, begået under et mislykket røveriforsøg. E har fået mange tilbud om at skrive filmmusik, men har som regel afvist det, fordi han ikke kunne lide manuskripterne - men det kunne han så denne gang.


Billy Bob Thornton har i øvrigt selv lavet musik i country-stilen og udgav i 2001 albummet "Private Radio", ligesom han har turneret, hvilket 9. april bragte ham til Vega i København.

Eels er i øvrigt i gang med at indspille deres næste album, som bliver deres femte og efterfølgeren til sidste års "Souljacker", og som ligesom dette har medvirken af bl.a. John Parish (PJ Harvey m.fl.). Albummet kommer formodentlig til sommer og kommer til at indeholde sange med så harmoniske titler som "Tea With Hitler" og "Pig's Blood Ballet".

ANNONCE