Nyhed

Eels udgiver nyt album i 2013

Bandets 10. album får titlen "Wonderful, Glorious"

Mark Oliver Everett, den amerikanske singer-songwriter og multi-instrumentialist, er nu klar med endnu et album. "Wonderful, Glorious" udkommer den 4. februar 2013 og bliver det 10. studiealbum i rækken fra amerikanske Eels.  

Bandet, der også består af guitaristerne The Chet og P-Boo, bassisten Koool G Murder og trommeslageren Knuckles, har alle haft en finger med i spillet på det nye album. "Den eneste regel, jeg havde, var 'lad os prøve det'. Hvis der var én i rummet, der fik en idé, sagde jeg 'jeg os prøve det'," udtaler Everett om indspilningerne.

Seneste studiealbum fra Everett fik vi i 2010 med "Tomorrow Morning", der var afslutningen på en trilogi, der derudover også bestod af "Hombre Lobo" (2009) og "End Times" (2010). "Tomorrow Morning" fik store roser og fem stjerner med på vejen af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der blandt andet skrev: "Tomorrow Morning er ikke noget stort album i traditionel forstand. Det er derimod et album fyldt med fragmenter af små genialiteter og pudsige indfald serveret med en musikalitet og et uhørt højt bundniveau, som vi kun kender fra Eels".


Trackliste:
1. Bombs Away
2. Kinda Fuzzy
3. Accident Prone
4. Peach Blossom
5. On The Ropes
6. The Turnaround
7. New Alphabet
8. Stick Together
9. True Original
10. Open My Present
11. You're My Friend
12. I Am Building A Shrine
13. Wonderful, Glorious

ANNONCE