Nyhed

Joe Strummer arbejder på nyt album

Sammen med sit nye band The Mescaleros

Lige hjemvendt fra deres november turné er tidligere The Clash-frontmand Joe Strummer og det nye band The Mescaleros gået i studiet for at indspille opfølgeren til ”Global A Go-Go”-albummet fra 2001.

Bandets tredje album forventes ude engang i foråret og kommer sikkert til at indeholde nye sange som ”Dakar Meantime” og ”Coma Girl”. Disse to sange har Strummer spillet live på den sidste turné, og han forklarer følgende til rollingstone.com om arbejdsprocessen: ”Idéen er at rejse rundt og hamre de nye sang ud og sparke dem i form; der findes ikke noget bedre for en sang, fordi du kan ændre dem aften efter aften. Du siger: "den del, der lød kedelig, lad os fjerne den." Og efter ti koncerter er den nye sang et magert muskuløst dyr”.

Under bandets koncert den 15. november i London medvirkede det tidligere The Clash-medlem Mick Jones på Clash-klassikerne ”Bankrobber”, ”White Riot” og ”London’s Burning”. Dette var første gang i næsten 20 år, at Strummer og Jones spillede sammen.

Strummer vil gerne have de nye sange indspillet i en fart, mens de stadig har deres rigtige form: ”Vi bliver nødt til at indspille dem med det samme, hamre ind i studiet og få dem indspillet. Husk på, at musikere har en meget kort hukommelse.”


ANNONCE