Nyhed

31. oktober er Spil Dansk Dagen

Mere end 700 arrangementer i hele landet

Spil Dansk Dagen opstod sidste år på initiativ af KODA (Komponistrettigheder i Danmark). Det initiativ er der nu kommet mere end 700 arrangementer ud af, som man regner med vil involvere over en halv million danskere.

Spil Dansk Dagen spænder vidt, sådan at det folkelige, fantasifulde og professionelle går op i en højere enhed, når arrangementet løber af stabelen den 31. oktober 2002. Hele dagen vil Danmarks Radio på alle deres kanaler spille og tale om dansk musik – så mon ikke der bliver tid til et nostalgisk tilbageblik på fx Sanne, Anne og Lis eller måske et kig ud i de kroge af dansk musik som ikke sælger 100.000 plader.

Derudover vil der i hele landet være arrangementer som tæller alt fra fællessang på flere end 300 skoler til koncert med Swan Lee på Stars i Vordingborg. Det omfattende program, hvor der vil være noget for enhver smag, kan findes på www.spildansk.dk.


Som optakt til Spil Dansk Dagen afholder KODA og Dansk Musik Informations Center den 29. oktober 'Spil Dansk - Hvorfor det? En konference om dansk musik og identitet' på Rytmisk Musikkonservatorium. Her vil der blandet andet være oplæg af musiker, forfatter og ph.d.-stipendiat Henrik Marstal, komponist, professor og forfatter Karl Aage Rasmussen, P3-musikredaktør Eik Frederiksen og sangerinde/sangskriver Søs Fenger.

ANNONCE