Nyhed

Chris Cunningham udstiller i Danmark

Fra 16. november til 3. januar i Kunstforeningen

Den 32-årige multikunstner Chris Cunninghams mange værker kan opleves i Kunstforeningens lokaler på Gammel Strand 48 i København fra den 16. november til og med den 3. januar.

Cunningham er måske bedst kendt for sine oftest dystre, men stemningsfyldte og bjergtagende musikvideoer som for eksempel Madonnas ”Frozen”, Aphex Twins ”Come To Daddy” (billedet) og ”Windowlicker”, Björks ”All Is Full Of Love”, Leftfields ”Afrika Shox” og Portisheads ”Only You”.

Det er lidt af et scoop for Kunstforeningen, da Cunninghams værker aldrig før er blevet udstillet i Danmark. Ud over musikvideoerne vil der også være mulighed for at stifte bekendtskab med filmværkerne ”Monkey Drummer” og ”Flex”, tegninger og storyboards fra Cunninghams produktioner.


Medlemmer af Klub GAFFA får ved fremvisning af deres medlemskort en gratis plakat fra udstillingen.

Få mere information om Chris Cunninghams arbejde, der også omfatter Stanley Kubrick og Steven Spielbergs ”A.I.” og David Finchers ”Alien 3”, samt diverse reklamefilm, på http://www.director-file.com/cunningham/. Og om Kunstforeningen på http://www.kunstforeningen.dk/.


ANNONCE