Nyhed

Annie Lennox-koncert i Falconer Salen 29. maj

Til Danmark på første solo-turné nogensinde. Billetsalget starter mandag d. 3. marts på Billetmaskinen og i TDC-butikkerne.

GAFFA.dk kunne i går oplyse, at Eurythmics-sangerinden Annie Lennox er på vej med sit første soloalbum i otte år, "Bare", der er på gaden 9. juni. Nu kommer hun så til Danmark i forbindelse med sin første solo-turné nogensinde.

Annie Lennox optræder i Falconer Salen torsdag d. 29. maj, altså før det nye album kommer, så man kan ikke nå at lære sangene (medmindre man søger på nettet, fristes man til at skrive).

Annie Lennox gav sidst koncert i Danmark med Eurythmics 24. september 1999, da gruppen var aktuelle med albummet "Peace", deres første i ti år. Men nu er Lennox altså tilbage i solistrollen. Hendes to første soloalbum, "Diva" (1992) og "Medusa" (1995), har i øvrigt tilsammen solgt over 12 millioner eksemplarer.

Billetsalget til koncerten starter på mandag 3. marts kl. 10. Billetter kan købes på tlf. 70 15 110 130, via www.billetmaskinen.dk samt i TDC-butikkerne.

ANNONCE