Nyhed

Velour albumdebuterer

Albummet "Get In Room" fra dansk upcoming band ude 1. september

Det er efterhånden oftere reglen end undtagelsen, at danske upcoming bands udgiver album på eget selskab, og det er også tilfældet for københavnske Velour, der i nogen tid har huseret på den danske livescene - hvor de f.eks. i februar kunne opleves varme op for de engelske indie-veteraner Cranes i både København (i forbindelse med Vibration-Kbh-festivalen) og Århus - og i slutningen af 2002 var de også inde at vende på P3’s alternative lytterhitliste Det Elektriske Barometer med radiosinglen "Margret".

1. september udsender Velour deres debutalbum "Get In Room", som byder på afdæmpet poprock med Byrds-inspirerede vokalharmonier, akustiske guitarer, Calexico-agtige trompeter samt strygere, melodika etc. Velour følger udgivelsen op med en turné i hele landet, som indledes med en koncert i Århus Festuge. Foruden "Margret" byder albummet på sange som "Dreams", "Starla", "Brunette", "Eyes & Tears", "Somewhere She’s Dancing", "Leaving The Island" m.fl.

I sidste uge kunne Velour i øvrigt opleves på Roskilde Festival, og det gjorde et godt indtryk på GAFFAs anmelder. Læs anmeldelsen øverst til højre.

ANNONCE