Nyhed

Konkurs truer kæmpe Celine Dion-show

Udgifterne til Las Vegas-showet "A New Day" urealistisk høje

I går havde Celine Dions stort anlagte show "A New Day" premiere på det legendariske hotel Caesar’s Palace i Las Vegas. Her skal Dion optræde fem gange om ugen 40 uger om året de næste tre år med sit 100 minutters show, der inkluderer 20 sange. Men udgifterne inden showet har været så høje, at arrangøren risikerer at gå konkurs, skriver TV2 Norge.

I forbindelse med showet har Celine Dion fået bygget en garderobe til ca. 700 millioner kr. og et nyt teater til 730 millioner. For at synge i tre år får Dion den nette sum af 770 millioner samt halvdelen af et eventuelt overskud.

Ledelsen af Caesar’s Palace har allerede sagt, at den ikke regner med at komme til at tjene meget på selve showet, men derimod på omsætningen af mad, drikke og kasino. Billetterne til showet koster 87,50-200 dollar, dvs. ca. 600-1400 kr.

90 procent af billetterne til de tre første måneder af showet er dog solgt, og publikum var også begejstrede for gårsdagens premiere, hvor 4100 personer var dukket op.

Celine Dion har i øvrigt netop udsendt albummet "One Heart", der bl.a. indeholder hitsinglen "I Drove All Night", som tidligere har været et hit med Roy Orbison og for Cyndi Lauper.

ANNONCE