Nyhed

Velvet Revolver kommer med debutalbum

Kickstarter i den forbindelse en større U.S.-turné

Til sommer udkommer de nyfødte Velvet Revolver med debutalbummet "Contraband". I den forbindelse indleder supergruppen en større U.S. turné, der løber af stablen d. 13. maj i St. Louis, Pageant. Gruppen vil derfra bane sig vej til The East Coast og afslutter touren med to hjemmestavnskoncerter i L. A. d. 8. og 9. juni.

Velvet Revolver består af Scott Weiland (sanger, billedet), tidligere Guns n' Roses-medlemmer Slash (guitar), Duff Mckagan (bas) og Matt Sorum (trommer) samt guitarist David Kushner.

Bandet vil turnere rundt med et enkelt show, som de allerede har optrådt med på L.A.'s Wiltern Theater i starten af 2003, før de begyndte at arbejde på debutalbummet.

Den første aften på L. A.'s Wiltern Theater vil publikum få den første smagsprøve på debutalbummet, som netop er blevet releaset på dette tidspunkt.

Den første single "Slither" bliver dog allerede spillet i radioen på nuværende tidspunkt. Gruppen har skudt en video med nummeret med Kevin Kerslake som instruktør (Nirvana, Red Hot Chili Peppers). Den får premiere d. 27. april via MTV2's program "Makes A Video".

Turnéplan:
5/13: St. Louis, Pageant
5/14: Kansas City, Memorial Hall
5/15: Minneapolis, Quest
5/19: Chicago, The Riviera
5/20: Detroit, TBA
5/21: Toronto, Kool Haus
5/26: New York, Roseland
5/27: Washington, DC, 9:30 Club
5/28: Philadelphia, Electric Factory
5/29: Boston, TBA
6/4: Portland, OR, Roseland
6/5: Seattle, Moore Theater
6/7: San Francisco, Warfield Theater
6/8-9: Los Angeles, Wiltern Theater

ANNONCE