Nyhed

No Privacy-ep på gaden i dag

Det danske indie-band No Privacy med karismatiske Roxanna Albeck i front har fået amerikansk kontrakt. Første udspil er ep'en "Beautiful Life".

Billede fra videoen "Beautiful Life"

"This Beautiful Beautiful Life" messer Roxanna Albeck inciterende i videoen til ep'ens titelmelodi. I flere minutter i træk, uden sceneklip, stirrer hun publikum direkte i øjnene, så det næsten giver associationer til Sinead O'Cooners udødelige video af Prince-kompositionen "Nothing Compares 2 U" fra 1990.

Og som hos O'Connor er hjerte/smerte-begrebet tvetydigt, voldsomt og indtrængende i No Privacys univers. Det levede liv, på godt og drabeligt, for fuld udblæsning.


Ep'en byder på seks skæringer, der favner alt fra afdæmpet, indie-melankoli, hårdtpumpet art-rock, hvor der skriges igennem, til elektroniske clubbingeksperimenter. Alt med Roxanna Albecks – hvis liv i sig selv er et filmmanuskript værdigt – dominerende personlighed i forgrunden.
Efter eget udsagn et musikalsk univers der giver folk følelsen af, at det er okay at føle hvad som helst, angst, skizofreni, lykke, depression, kærlighed.

Bandet havde for så vidt ingen planer om at blive signet, men ved lidt af en tilfældighed kom Hard Soul Records' direktør, Trevor Randal, i besiddelse af musikken med hans gamle veninde Roxanna.

Randal stod i 90'erne bag navne som Jamiroquai, Brand New Heavies, det toneagivende indie-label Acid Jazz og den bannerførende Club Blue Notes i Hoxton, London.


Hard Soul Records har i dag til huse i L.A. og er en del af et velorganiseret og slagkraftigt musikalsk netværk, med det erklærede mål at likvidere den multinationale kommercielle musikindustri.

Randal faldt pladask for sin gamle veninde og hendes musik (se billedet), og No Privacy blev signet til Hard Soul som første ikke-amerikanske act.

Et samarbejde, der i første omgang resulterer i ep'en "Beautiful Life" og sidenhen et fuldlængde-album i januar/februar og intensiv turné-virksomhed i Europa og i 2005, bl.a. en tur, der omfatter 120 spillesteder, i 20 forskellige byer med andre Hard Soul-artister, på det nordamerikanske kontinent.


ANNONCE