Nyhed

No Privacy signet til nyere amerikansk label

Den danske rockkvartet har skrevet kontrakt med indieselskabet Hard Soul Records. Debutalbum udkommer til januar.

Det danske rockband No Privacy er blevet signet til det L. A.-baserede independentselskab "Hard Soul Records". Selskabet er startet er Trevor Randall, som også er en af drivkrafterne bag et af 1990' ernes mest succesfulde indielabels "Acid Jazz Records" – et label, der bl.a. har signet kendte navne som Jamiroquai og Brand New Heavies.

I dec. sidste år gik Randall i gang med at spore nye acts til Hard Soul Records. På sin færd stødte han på det danske band No Privacy, som han så potentiale i. Har derfor fået signet dem til selskabet, som det første ikke-engelske navn.

Randall har tilbragt de sidste to uger i København, hvor han har indspillet No Privacys debut-ep "Beautiful Life", der udkommer i slutningen af juli. Rockkvartetten udsender deres debutalbum i januar 2005.


No Privacy laver rytmiske, mørke og halvpsykotiske melodier. De bruger psykedeliske guitarer og kan minde lidt om Stone Roses og Radiohead. Sangerinden Roxannas vokal er blevet beskrevet som en fusion af punksangerinden Poly Styrene (X-Ray Spex) og Nancy Sinatra tilført lidt Joe Strummer.

I 2001 spillede No Privacy på Campingscenen på Roskilde, dengang under navnet Copenhagen. GAFFAs festivalavis Roskilde Daily gav koncerten fem stjerner. Bandet er kendt for at levere organiske og medrivende shows.


No Privacys site

ANNONCE