Nyhed

Band Aid topper salgsliste

Genindspilningen af ”Do They Know It´s Christmas” er et gigantisk hit

Efter på førstedagen at have solgt over 72.000 eksemplarer af singlen ”Do They Know It´s Christmas” i England, tordner velgørenheds-nummeret nu ind på salgslistens førsteplads, hvor den formodes at forblive indtil efter jul.

Antallet af solgte singler er endnu ikke kendt, men i starten af ugen formodedes det, at singlen ville nå et salgstal på 250.000 eksemplarer på den første uge alene, mens det forventes at det samlede salg inden jul vil overstige én million solgte eksemplarer – alene i Storbritannien.

I 1984 blev der solgt i alt 3,5 millioner eksemplarer af den originale indspilning af nummeret. Her medvirkede bl.a. kunstnere som U2, Boy George, Sting, Phil Collins og Status Quo. I den ny version er Bono fra U2 også med, men ellers er det bl.a. Dido, Travis, George Michael og Robbie Williams, der lægger stemmer til.


I 1984 blev sangen indspillet for at rejse penge til Etiopiena sultende befolkning, mens indtægterne for salget af den nye udgave skal hjælpe ofre for konflikten i Dafur i Sudan.

ANNONCE