Nyhed

Pantera-brud motiv for massemord

Drabsmand ville straffe tidligere Pantera-medlemmer for bandets opløsning – resultat fire døde

Som GAFFA.dk i går kunne rapportere, gik en mand i forgårs aften amerikansk tid på scenen ved en Damageplan-koncert i rockklubben Alrosa Villa i Columbus, Ohio og begyndte at skyde først mod bandet og derefter tilskuerne.

Ifølge den svenske avis Expressen fortæller øjenvidner, at den 25-årige Nathan Gale gik på scenen få sekunder inde i det første nummer med ordene; ”Pantera skulle aldrig have været opløst!”

På scenen gik han ifølge den svenske avis direkte hen og satte en pistol for tindingen af bandets guitarist, det tidligere Pantera-medlem Darrel ”Dimebag” Abbot, og trykkede på aftrækkeren.

"Jeg er en stor Pantera-fan, så jeg stod helt fremme i salen. En stor mand iklædt en ishockeytrøje hoppede op på scenen. Han gik frem til ”Dimebag” og skød ham i hovedet. ”Dimebag” faldt blødende om, og galningen affyrede endnu tre skud imod ham," fortæller Jeremy Spencer til avisen.

Efter også at have affyret sit våben mod både de andre bandmedlemmer, deres livvagt og publikum i salen, barrikaderede Nathan Gale sig på scenen med et gidsel. Politimanden James Niggemeyer, der var alene på patrulje i nabolaget, var på stedet blot ét minut efter det første skud. Det lykkedes ham at skyde og dræbe Gale, inden denne kunne nå at skade sit gidsel.

Pantera gik i opløsning efter en tour i 2001, angiveligt efter uoverensstemmelser i bandet.

ANNONCE