Nyhed

PJ Harvey er ikke til at stoppe

Rygter om, at PJ Harvey har spillet sin sidste live-koncert, har heldigvis ikke noget på sig.

Lige før jul kunne man læse på nme.com, at sangerinden PJ Harvey til en koncert i den nordlige del af Paris havde annonceret, at hun netop var i gang med at spille sin sidste koncert nogensinde. Med ordene "This is the last show I will ever play" mente nme.com ikke, at der var noget at tage fejl af. Vi bragte også historien her på GAFFA.dk.

Denne ubehagelige nyhed kan heldigvis ikke bekræftes fra officiel side. På PJ Harveys engelske hjemmeside kan man derimod læse, at der er tale om en misforståelse. PJ Harveys bemærkning om, at hun var i færd med at spille sit sidste live-job, refererede blot til afslutningen af hendes koncert-aktiviteter med band i forbindelse med ”Uh Huh Her”-albummet, der udkom i maj i år.

På pollyharvey.co.uk kan man dog fortælle, at hovedpersonen formentlig trækker sig lidt tilbage fra offentligheden lys for en periode. Hvad det helt præcist betyder er ikke ekspliciteret på hjemmesiden. Og her på GAFFA.dk kan vi kun erklære os enige med webmasteren, der på pollyharvey.co.uk udtrykker et ønske om, at frøken Harvey ikke holder sig væk fra offentlighedens søgelys alt for længe.

PJ Harvey på Internettet

ANNONCE