Nyhed

Vandt du På Danske Læber-dvd?

Filmen fra Leonard Cohen-hyldestaftenen kunne blive din

Billede: Kristoffer Amlani Ulbak

En lang række af dansk musiks mest prominente navne troppede 26. september op på Vega i København for at forsøge at genskabe albummet "På Danske Læber" i en live-udgave. Albummet udkom i juni som en hyldestplade til Leonard Cohen – med danske oversættelser af mesterens sange, primært ved P3-produceren Anders Dohn og med en lang række af Danmarks mest markante musiknavne under ledelse af Nikolaj Nørlund.

Det unikke live-arrangement – der fandt sted fire dage efter Cohens 70-års fødselsdag – blev foreviget af instruktøren Martin de Thurah, og resultatet er blevet en koncertfilm om begivenheden, som nu er udgivet på dvd sammen med interviews med kunstnerne og en musikvideo med Jens Unmack, der synger albummets "Minder".


Langt de fleste af artisterne fra albumudgivelsen deltog også i koncerten, der således bl.a. talte navne som Steffen Brandt, Tina Dickow, Claus Hempler, Allan Olsen, Olesen-Olesen, Under Byen, Lise Westzynthius, Nanna, Povl Dissing, Jens Unmack (billedet), Ulla Henningsen og ikke mindst initiativtager Nikolaj Nørlund. Denne perlerække af kunstnere blev bakket op af et velspillende orkester bestående af Rune Kjeldsen, Søren Kjærgaard, Tomas Ortved, Lennart Ginman og Sara Indrio.

GAFFA havde en håndfuld af "På Danske Læber"-dvd'en på højkant, og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om disse, var at svare på nedenstående spørgsmål:

Svaret er: Avalanche


De fem heldige vindere, der har fået dvd'en tilsendt, er flg.: Tillykke!
Jean Lydeking
4000 Roskilde

Mathias Askholm
6500 Vojens

Henrik Hansen
5000 Odense C


Mads R Johansen
2400 Kbh NV

Nicki Bladt
5450 Otterup


ANNONCE