Nyhed

Tips til weekendens koncerter

GAFFA.dk har tjekket Dicte, Claus Hempler og First Floor Power ud for dig

Billede: Morten Larsen

Hvis du trænger til at se lidt livemusik i weekenden, er mulighederne mange. GAFFA.dk har tjekket et par af weekendens koncerter ud på forhånd – det vil sige, at vi så de respektive navne i aftes.

Dicte (billedet) har taget hul på sin vinterturné oven på udgivelsen af albummet "Gone To Texas", og i aften kan hun opleves på Von Hatten i Randers og i morgen på Paletten i Viborg. I aftes gav hun velsyngende og –oplagt en groovy oplevelse på Train i Århus med solidt band. Opvarmningen, den gamle Fielfraz-sanger Claus Hempler, var bestemt heller ikke at kimse ad. Læs anmeldelsen af Dicte og Claus Hempler.

Dicte er ikke den eneste som holde koncert i Randers fredag. Det gør også The Breakers (På Tante Olga), som gaffa.dk så på Musikcaféen i Århus torsdag. The Breakers spiller fortsat ustyrlig rock'n'roll som far Iggy laver den.

De stærkt roste svenskere First Floor Power er på Danmarksturné for at promovere deres andet, spritnye album "Nerves", og de kan opleves på Stengade 30 i København i aften og i morgen på VoxHall i Århus. På Rytmeposten i Odense gav de en yderst charmerende, om end let vaklende oplevelse. Vor anmelder Danni Travn skriver bl.a.: "Den rolige laissez faire-stil i midt i et truende kaos med syv musikere på den lille scene og en masse små lyde, der konstant skal indpasses, pynter bandet og klæder rockens skævhed på fremragende vis." Læs hele anmeldelsen.

ANNONCE