Nyhed

Daniel Bedingfield kvæstet i bilulykke

Den newzealandske sanger fik skadet halshvirvler, men vil komme sig

Den newzealandske soulpopsanger Daniel Bedingfield, der fik et solidt gennembrud i 2003, også herhjemme, med albummet "Gotta Get Thru This" og singler som "If You’re Not The One" og titelnummeret, kom forleden ud for en alvorlig bilulykke, skriver mtv.com. Med en passager i bilen kørte han af uvisse årsager af vejen i byen Whangarei i New Zealand, og hans bil rullede flere gange rundt. Bedingfield og hans passager måtte skæres fri af bilen, der blev totalskadet.

Bedingfields passager slap med mindre skrammer, mens han selv pådrog sig skader på halshvirvler og i hovedet. Lægerne regner dog med, at han vil komme sig helt, men det vil tage to-tre måneder, hvor han skal holde sig i ro.

Bedingfield udtaler: "Jeg er meget glad for at være i live. Jeg kan ikke huske meget af, hvad der skete, men når jeg ser billeder af bilen nu, er jeg meget glad for at have overlevet. Jeg kommer nok til at kede mig i den kommende tid, men jeg er i forvejen ved at skrive sange til mit næste album, og det vil jeg fortsætte med, så snart jeg bliver frisk nok til det." Og så kan han jo sige til sig selv: "I gotta get thru this"...

ANNONCE