Nyhed

Daniel Bedingfield chatter med fans i aften

Få dig en snak med Daniel Bedingfield i aften den 3. januar 2011 klokken 20.00 dansk tid

Soul-popsangeren Daniel Bedingfield tager utraditionelle redskaber i brug i forbindelse med lanceringen af nye sange efter seks års pause. I aften chatter han live via Twitter og skriver desuden en særlig sang til en heldig fan. Seancen sker mandag d. 3. januar klokken 20.00 dansk tid, og du kan deltage i samtalen ved at følge Daniel Bedingfield på Twitter via hashtagget #OneHitWonder.

Et hashtag er en slags metabetegnelse for en række tweets, der omhandler det samme emne eller begivenhed. Tagget skal ikke ses som et udtryk for Bedingfields egen status i popverdenen, men er titlen på den første single fra de nye popsange.

Daniel Bedingfield slog igennem med albummet "Gotta Get Thru This" fra 2002, og nummeret "If You're Not The One" var dengang et massivt hit. Det blev blandt andet nomineret som årets udenlandske hit ved Danish Music Awards i 2003, og i 2004 udgav Bedingfield efterfølgeren "Second First Impression" i Danmark. Fra det andet album kom hittet "Wrap My Words Around You", som Bedingfield blandt andet optrådte med på det stort anlagte H.C. Andersen-show i 2005.


De nye sange bliver lanceret via youtube. Du kan læse mere på Facebook, og som en særlig gestus vil Daniel Bedingfield skrive en speciel sang til en heldig fan. Nummeret bliver indspillet og sendt til den heldige, og det eneste adgangskrav er, at man inden chatten har delt den nyeste video og hashtagget til twitterchatten (http://bit.ly/OneHitWonder og #OneHitWonder).

Følg med på Twitter i aften klokken 20.00 dansk tid.

ANNONCE