Nyhed

Gratis koncert med Loopy på Rust torsdag

Det upcoming støjpopband uddeler gratis single til publikum

Det københavnske band Loopy, der blander melodisk pop med støjrock og den drømmende lyd fra starthalvfemsernes engelske shoegazer-scene (Ride, Lush, Slowdive m.fl.), giver torsdag en gratis koncert på Rust i København. Og ikke nok med det, de uddeler også en gratis single til publikum. Nemlig "Nowhere Near Alright", produceret af Superheroes-sanger Thomas Troelsen, der sidste år var i rotation på P3 og flere andre radiostationer.

Loopy blev dannet i 1997 og er et helt igennem skandinavisk orkester, idet de består af den norske sanger og guitarist Leiv Aasen, den svenske trommeslager Mathias Elovsson og så de danske medlemmer, guitarist Martin "Sieben" Norgreen og Klaus Bendix på bas og samples.

Loopy medvirker også på den næste Klub GAFFA-cd, der kommer med februarnummeret, med sangen "Campari Chaser". Sangen er optaget i Sort Sols underjordiske bunker på Holmen i København, og bandet har lånt Sort Sols mellotron til sangen. Loopys debutalbum forventes ude til efteråret.

Som vanligt er Klub GAFFA-cd’en, der i øvrigt også bliver med bl.a. Moon Gringo, Hotel Hunger, The Blue Van og Maya Albana, kun for Klub GAFFA-medlemmer, men du kan endnu nå at læse mere og melde dig ind på http://klub.gaffa.dk

ANNONCE