Nyhed

Oasis-trommeslager stopper

Alan White dropper stikkerne pga. vedvarende håndledskomplikationer

Oasis-trommeslageren Alan White har valgt at lægge stikkerne på hylden på grund af vedvarende problemer med håndleddene, en lidelse, der på engelsk kaldes tendonitis, og som lidt kan sammenlignes med en musearm. Problemerne startede under en turné i 2000, og selvom White var under kirurgkniven i 2001, er problemerne ikke ophørt. Skaden skyldes efter sigende trommespillet, og er ikke en overbelastning af håndleddene efter alle de håndmadder, der er naturligvis er blevet uddelt som medlem af Oasis.

Alans bror Steve White overtog trommestikkerne i en kort periode under bandets seneste turné, da Alan igen løb ind i komplikationer. Det vides endnu ikke, hvem der kommer til at overtage den ledige plads i Oasis, men den tidligere Stereophonics-trommeslager Stuart Cable står stadig og mangler et job.

Alan White overtog pladsen bag trommerne, efter at den oprindelige trommeslager Tony McCarroll blev smidt ud. White, der ikke skal forveksles med Yes-trommeslageren af samme navn, har været medlem af Oasis siden ”(What’s The Story) Morning Glory?”-albummet fra 1995.

Resten af Oasis er for tiden i fuld gang med at indspille deres sjette studiealbum. Albummet udkommer efter sigende den 9. juni og kommer blandt andet til at indeholde følgende sange: "They Ain't Got Nothing On Me", "Stop The Clocks", "They Ain't Got Nothing On You", "Longer", "Singin' Your Life", "You Wanna Feel My Shame", "Say It", "Revolution Man", "The Good Rebel" og “Lord Don’t Slow Me Down”.

ANNONCE