Nyhed

Twilight Singers overbeviste i Vega

Man kan roligt glæde sig til koncerten på VoxHall i Århus i aften

Amerikanske The Twilight Singers med tidligere Afghan Whigs-sanger Greg Dulli i front leverede en solid præstation i aftes på Vega i København, så man roligt glæde sig, hvis man skal se dem i aften på VoxHall i Århus – og har man endnu ikke billet, kan det nås endnu.

GAFFA.dk’s anmelder André Devantier skriver bl.a. om Dulli: “Kun få andre kan med lige så stor overbevisning, desperat tryglende, synge om den skønne ulykkelige kærlighed. Besynge kvinden og længsler, der ligger begravet et sted inde bag den underste del af rygsøjlen. Der bor en sort sjæl inde i Greg Dulli. Det er hvid rock, og det er samtidigt sort soul.” Læs hele anmeldelsen.

Forleden sagde Dulli til GAFFA.dk, at bandet spiller i over to timer, med både Twilight Singers-, Afghan Whigs- og et par covernumre, og som han sagde: “Det er et velsammensat sæt, og INGEN forlader salen”.


Opvarmningen leveres af århusianske Mofus, som spiller en blanding af pop, rock og electronica, knap så melankolsk som Twilight Singers, men bestemt også værd at vente sig noget af.


ANNONCE