Nyhed

Rammstein til Danmark oven på nyt album

Cd 20. september, koncert i Forum 20. november. Billetsalget begynder 16. august på Billetnet.

De ikke helt afdæmpede tyske strækmarchrockere Rammstein udgiver 20. september albummet "Reise Reise", efterfølgeren til "Mutter" fra 2001, og det følger de op med en turné, der bringer dem til Forum i København præcis to måneder efter, altså 20. november.

Rammstein er kendt for deres brutale blanding af rock, metal, techno og klassiske elementer og for deres ekstremt energiske sceneshows, der bl.a inkluderer teatralske kostumer og ditto effekter, stort lysshow og næsten uhæmmet brug af åben ild og fyrværkeri på scenen, som man bl.a. kunne opleve det på Roskilde Festival 2002. Deres pompøse image har ofte har ført til beskyldninger om nazisme (de siger dog selv, de hører til på modsatte politiske fløj), og de er altid gode for en provokation eller to.

For nylig har Rammstein f.eks. bragt sindene i kog med singleforløberen for det nye album, "Mein Teil", der omhandler den meget omtalte tyske kannibal Armin Meiwes. Bl.a. indeholder sangen teksten "du bisst was du isst", altså "du bliver, hvad du spiser". Velbekomme...

Det nye album skulle i øvrigt byde på et par mere afdæmpede sange, ligefrem lidt akustisk guitar, men også en del i den vanlige tonstunge Rammstein-stil.

Billetsalget til koncerten begynder mandag d. 16. august på Billetnet.

ANNONCE