Nyhed

Beth Hart i Århus i stedet for Midtfyn

Koncert på Train 25. juni. Forsalget er startet på ebillet og Billetnet.

Endnu et internationalt navn, der er blevet hjemløst i Danmark ultimo juni oven på Midftfyns Festivals konkurs, har fundet et sted at spille. Nemlig den amerikanske blues-singer-songwriter Beth Hart, der giver koncert på Train i Århus 25. juni. Billetsalget er startet på ebillet og Billetnet. Samme aftens koncert med den engelske folk-rock-gruppe Steeleye Span er i øvrigt aflyst. Da Beth Hart-koncerten er et arrangement uafhængigt af Midtfyns Festival, kan billetter til den lukkede festival desværre ikke bruges.

Som GAFFA.dk oplyste i går, kan man også opleve de ligeledes Midtfyn-afbrændte Air på Train dagen før, altså 24. juni, på samme billetvilkår.

Beth Hart stiller op med fuldt, elektrisk band, modsat hendes optræden ved åbningen af Spot 10-festivalen i Århus 3. juni, hvor hun kun medbragte en guitarist.

Beth Harts tredje album "Leave The Light On", der kom på gaden i USA i efteråret, udkommer i Danmark 16. august, i den danske version udvidet med en duet med D-A-D-sanger Jesper Binzer i en fortolkning af Rolling Stones-klassikeren "Wild Horses".

Beth Hart kan også opleves 6. august på Store Vega i København og på Skanderborg Festival 7. august.