Nyhed

Wynona-sangerinde hasteindkaldt som Moon Gringo-opvarmning

Den snart soloalbum-debuterende Camilla Munck supporter indiepopperne på Stengade 30 i København i aften

Moon Gringo og Camilla Munck (Wynona) spiller en improviseret dobbeltkoncert på Stengade 30 i aften.

Indierock-bandet Moon Gringo har længe vidst, at de skulle spille på Stengade 30. Men først sent i går aftes fandt bandet ud af, at de var det eneste navn på plakaten. Og tilsyneladende er gringoerne ikke glade
for at spille solokoncerter:

Lidt over midnat ringede Gringoerne til deres gode ven Camilla Munck fra bandet Wynona, som søvndrukkent sagde ja tak til at træde til og spille et alternativt akustisk sæt den efterfølgende aften.

– Jeg ved alt om, hvordan det er at være flad, men alligevel bruge hver en øre, man har, på koncerter og plader. Så vil man også gerne have fuld valuta for pengene – så jo flere bands, der spiller til en koncert, jo bedre, siger Mette Hersoug (billedet) fra Moon Gringo til GAFFA.dk.

Både Camilla Munck og Moon Gringo kan opleves på Spot 10-festivalen
i Århus denne weekend.

Camilla Munck får i øvrigt snart titel af forhenværende Wynona-sangerinde, når bandet giver afskedskoncert på Roskilde Festival, der finder sted 1.-4. juli. Wynona-fans kan dulme sorgen med hendes solo-debutalbum, der kommer til oktober, et album, der ifølge hendes musikalske samarbejdspartner Moogie Johnson (guitar, bas) bliver lidt mindre country-præget og lidt mere pop-rocket end Wynona.

ANNONCE