Nyhed

Det Elektriske Barometer-fest i København lørdag

Marvellous, Martin Ryum, Sterling m.fl. i Studenterhuset 8. maj

Der har på det seneste været en del debat om Det Elektriske Barometer, P3’s lytterhitliste for alternativ rock og det, der ligner. Hitlisten har et stykke tid har været lukningstruet, men er tilsyneladende ikke til at slå ihjel – lidt ligesom Christiania, uden sammenligning i øvrigt (og så alligevel...) Vrede lyttere har arrangeret flere demonstrationer og underskriftindsamlinger, men lørdag aften står den på rendyrket fest.

En kreds af lyttere har arrangeret Barometerfest i Studenterhuset i København, En fænomen, der efterhånden har fundet sted en del gange rundt i landet, hvor lytterne – hvoraf mange har lært hinanden lidt at kende gennem de breve, de sender ind og som bliver læst op i udsendelsen – kan møde hinanden. Alle andre er dog også velkomne.

Som sædvanlig er der masser af levende musik, og den leveres primært at navne, der enten ligger eller har ligget på listen. Bl.a. de melodiske poppere Marvellous (billedet), vindere af teleselskabet 3’s Musikspireprisen, samt Martin Ryum, Sterling, Green Pitch, Campsite, Transmission One, Zaki og Leisure Alaska. Man kan også opleve poetry slam (digtfremførelse møder stand up comedy) ved Anita Egeskov & Frederik Bjerre. Barometerværterne Tony Scott og Rasmus Poulsen er dj’s.


ANNONCE